Dijital dönüşüme insan, süreç ve teknoloji perspektifinden bakmaktayız. Kendi insanımızın üretkenliğni sağlayarak global rekabet gücünü arttırmak ve müşterilere daha yakın olarak ilgi çekici müşteri deneyimleri sunmak için stratejik olarak tasarlanmış, ölçeklenebilir ve esnek çözümler üretmek için Mysoft Dijital Atöyleyi hayata geçirdik.
Mysoft Dijital Atölye, kişilerin ve işletmelerin dijital yeteneklerinin arttırılması ve ortak yeni fikirler üretilmesi için oluşturulmuş bir platformudur.
Konusunda uzman kişiler, bilgi, kültür, tecrübe ve deneyimlerini bir program dahilinde Mysoft Dijital Atölye katılımcılarına aktarmaktadır. Bu paylaşımlar katılımcılar arasında etkileşimi artırmakta ve katılımcıların konu hakkında ciddi bilgi sahibi olmasını sağlamaktadır.
Atölye çalışmaları ile genel bir bilgilendirmenin ötesinde, belli bir konuya odaklı yoğun ve etkileşimli olarak, yetkin kişilerin bilgilerinden istifade edilmesini hedefliyoruz.
Gençlerimizin dijital dönüşüme katkısını artırmayı amaçlıyor ve onlarla birlikte ortak projeler üreterek pazarlara taşımak istiyoruz.
2021 yılında düzenlenen e-Fatura 541 Milyon'a ulaşırken, e-Arşiv Fatura ise 3.5 Milyarı buldu.
509 No'lu VUK Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair 535 No'lu Tebliğ ile e-Fatura ve e-Arşiv Fatura düzenleme kapsamı genişledi.
Gelir İdaresi Başkanlığı yayımladığı Tebliğ ile e-Fatura uygulamasına dâhil olacak sektör ve mükellef gruplarını genişletti.
Demir ve çelik sektöründe faaliyet gösteren firmaların e-İrsaliye'ye geçiş yapmaları zorunludur.
İnternet Reklamcılığı Hizmet Aracılarının e-Fatura ve e-Arşiv Fatura geçiş zorunluluğunda limitler aşağıya çekildi.
Akaryakıt firmalarına e-Fatura, e-Arşiv ve e-İrsaliye zorunluluğu nedir? Fatura düzenleme süresi nedir?